Waarom kiezen voor Ki-weerbaarheid?

Ki is Japans voor levenskracht en (innerlijke) energie. Vrij vertaald je eigen energie en kracht gebruiken om met jezelf in balans te zijn, je sterk te voelen.

Ki-weerbaarheid heeft zich gespecialiseerd in weerbaarheid trainingen in de ruimste zin van het woord.

De trainingen van Ki-weerbaarheid zijn voor een bepaalde periode. De keuze bestaat uit 5, 8 of 12 trainingen. Er wordt in deze trainingen veel aandacht besteed aan zowel verbale- als non-verbale communicatie, fysieke weerbaarheid waarbij het accent wordt gelegd op relatief simpele, zeer effectieve verdedigings­technieken die voor een ieder uitvoerbaar zijn.

In deze relatief korte periode zal de cursist ervaren dat hij/zij zich zelfverzekerder en veiliger zal voelen en weerbaarder zal zijn wanneer dat nodig is.

Ki-weerbaarheid is door en voor iedereen te volgen met of zonder sportachtergrond. Voor deze trainingen heeft men geen basisconditie nodig.

Ki-weerbaarheid is een onderdeel van Jiu-Jitsu School San-Do. Het accent van Jiu-Jitsu ligt op de sportbeleving. Er zijn velen die wel een weerbaarheid training willen volgen, maar niet direct een “vecht”sport willen beoefenen. Mede hierdoor is Ki-weerbaarheid ontstaan.
Sjoerd Kuipers: 06-22083507